+381 64 6452 390

ČEKAJUĆI HOST MILAN 2019.

Oktobar je mesec kome se posebno radujemo – mesec kada se u Milanu svake druge godine održava sajam ugostiteljstva.

Već tradicionalno, svetska profesionalna ugostiteljska industrija će se okupiti u Milanu na najvećoj izložbi ove grane. Mesto održavanja je, naravno, Fiera Milano, a datum od 18. do 22. oktobra. Do sada je najavljeno više od 2.000 izlagača, a procene su da će broj posetilaca ove petodnevne manifestacije dostići cifru od 200.000! Očekuje se da će HOST Milan 2019. doneti potpuni pregled HoReCa sektora, njegovih trendova u razvoju, inovacija i novih poslovnih mogućnosti.

Sajam kafe Milano 2017

Naravno, i Espresso Tim će biti prisutan, budući da će brend koji zastupamo u Srbiji – Miscela d’Oro – biti i ove godine među centralnim izlagačima.

Sećanje na prethodni sajam kome smo prisustvovali je još uvek sveže, a posebno osećaj časti i ponosa što radimo za vrhunski pozicioniranu kompaniju. Miscela d’Oro brine ne samo o stalnosti vrhunskog kvaliteta svog proizvoda – na radost mnogobrojnih potrošača – već i o drugim aspektima u procesu proizvodnje. Njihovo odgovorno poslovanje obuhvata i brigu o proizvođačima kafe, ekološki prihvatljivom tranportu, kao i brigu o distributivnoj mreži i distributerima širom planete.

Sećamo se i štanda na udarnom mestu, velikog interesovanja koje je vladalo, gala večere organizovane za distributere iz različitih zemalja. A gala večera vrhunskog brenda ne ide bez vrhunske muzike – tako da je iznenađenje večeri bilo živo izvođenje poznatih operskih arija.

Moramo priznati da smo prilično radoznali čime će ove godine Miscela d’Oro da nas iznenadi. Jedna informacija je već poznata je da se u Njujorku otvara Miscela d’Oro kafe… a druge novosti… pa saznaćemo na sajmu i, naravno, podeliti sa vama.