+381 64 6452 390

Međunarodni sajam opreme, kafe i hrane

Međunarodni sajam opreme, kafe i hrane održan je od 20. do 24. u Milanu. Ova tradicionalna manifestacija, četrdeseta po redu, privukla je veliki broj posetilaca jer, na ovom sajmu, mesta ima samo za prestižne izlagače.

Naš Tim je na poziv kompanije Miscela d`Oro imao priliku da prisustvuje ovom veličanstvenom događaju i „snimi“ trendove koji su aktuelni u svetu kafe i, zašto i to ne reći, sjajno se provede!

Već u subotu uveče, imali smo priliku da se uverimo u šarm Italije koji se diskreno pretočio u gala večeru koju je organizovala kompanija Miscela d`Oro. Večera je organizovana radi neformalnog druženja predstavnika distributerskih kompanija širom sveta koje se bave prodajom Miscela d˙Oro kafe. Dosta iskustva je razmenjeno, ali osećaj koji je dominirao je da su svi prisutni na banketu svesni da imaju privilegiju da prodaju vrhunsku kafu.

 

 

A večera: prava rapsodija ukusne hrane, vina, poslastica… koja, naravno, nije mogla da prođe bez italijanske opere. Imali smo priliku da čujemo vhunske arije koje su izvođene upravo za stolom za banket: Jednostavno su operske pevačice počele da ustaju i pevaju poznate arije! Zaista nezaboravno veče.

Na samom sajmu fokus nam je bio na trendovima, novitetima i tehnologijama koje su najaktuelnije u svetu kafe. Naravno i na dizajnu kao bitnoj karici koja povezuje vrhunski proizvod i krajnjeg potrošača.

A espresso – koji Italijani – jednostavno obožavaju – bio je zvezda sajma. Na svakom koraku, mogli su se videti ljubitelji kafe, doterani po poslednjoj modi kako besomučno ispijaju espresso. Smešak na licu i ozbiljne pohvale i poštovanje koje smo dobijali pri spomenu da radimo prodaju Miscela d`Oro proizvoda u Srbiji – govorio je o visokom mišljenju koje imaju za ovaj brend. I sami smo se uverili probajući druge brendove espressa o superiornosti arome koje nudi Miscela d`Oro kapsula: Prva liga italijanskih i svetskih brendova!

Ono što nam je od samog početka bilo jasno je da „život“ espresso kapsule uveliko traje u Italiji. I dok u nekim drugim zemljama espresso kapsule predstavljaju neku vrstu budućnosti, ovde je to već uobičajna sadašnjost i ljudi na različitim mestima uživaju u ovom vrhunskom napitku. I u našem hotelu uobičajni deo inventara su bili nespreso aparati sa kompatibilnim kapsulicama i to bukvalno na svakom koraku.

Sajamski dani su prošli ali smo bogatiji za jasne utiske i ideje: Pratiti moderno vreme i svetske tokove i biti spreman za stvari koje nam dolaze a koje su svakodnevnica u drugim zemljama.

Ne pristajati na kompromise – već tržištu ponuditi vrhunski proizvod kakav nudi Miscela d`Oro.

I biti ponosan što utiremo put sve širem konzumiranju espressa iz kapsula – elegantnom, brzom i jednostavnom načinu konzumiranja popularnog napitka!