+381 64 6452 390

Miscela d`Oro je stigla u grad

Kompanija Miscela d’Oro (Mišela doro) svoj poslovni put, od skromne zanatske pržionice do urbanog porodičnog biznisa, započela je 1946. godine u srcu Mesine na Siciliji.

Pažljivi odabir najkvalitetnijeg zrna kafe za kreiranje mešavine prepoznatljivog ukusa, maksimalno korišćenje najnovijih svetskih tehnoloških dostignuća u toj oblasti i kontinuirano poverenje svojih kupaca, čine da kompanija i danas uspešno posluje, sa razvijenom distributivnom mrežom u preko 40 zemalja sveta.

U maju ove godine, kompanija Miscela d’Oro bila je oficijelni pokrovitelj zvaničnog sastanka Grupe G7 u Taormini, tako da su u prepoznatljivom bogatstvu ukusa uživali najveći svetski državnici.

Partnerska saradnja sa kompanijom Inter Aqua d.o.o. omogućila je da danas na tržištu Srbije uživamo sve blagodeti sinteze Italijanske tradicije i Nespresso koncepta konzumirajući u svakoj prilici izuzetno kvalitetan espresso napitak.

Vreme je za upoznavanje, Miscela d`Oro (Mišela doro) ne samo da je stigla u grad, već je i donela poklone u vidu VELIKE JESENJE AKCIJE:

100 Nespresso kompatibilnih kapsula na poklon uz svaki kupljeni kafemat.

Više informacija na
www.espressotim.rs
FB Espresso Tim
Mob.: +381 64 6452 390

INTER AQUA DOO
Strahinjića Bana 28/2
Tel.: +381 11 2624 811
e-mail: espresso@interaqua.rs