O NAMA

KOMPANIJA MISCELA D`ORO

ESPRESSO TIM

Svoj poslovni put, od skromne zanatske pržionice do urbanog porodičnog biznisa, započela je 1946. godine u srcu Mesine na Siciliji. Pažljivi odabir najkvalitetnijeg zrna kafe za kreiranje mešavine prepoznatljivog ukusa, maksimalno korišćenje najnovijih svetskih tehnoloških dostignuća u toj oblasti i kontinuirano poverenje svojih kupaca, čine da kompanija i danas uspešno posluje sa razvijenom distributivnom mrežom u preko 40 zemalja sveta.

U maju, ove 2017. godine, kompanija Miscela d`Oro bila je oficijelni pokrovitelj zvaničnog sastanka Grupe G7 u Taormini, tako da su u prepoznatljivom bogatstvu ukusa uživali najveći svetski državnici.

Partnerska saradnja sa kompanijom Inter Aqua d.o.o. omogućila je da danas na tržištu Srbije uživamo sve blagodeti sinteze Italijanske tradicije i Nespresso koncepta konzumirajući u svakoj prilici izuzetno kvalitetan espresso napitak.

www.misceladoro.com

KOMPANIJA INTER AQUA

ESPRESSO TIM

Uspešno posluje na tržištu Srbije od 2008. godine.

Od 2017. godine zvanični uvoznik i distributer Italijanskog brenda MISCELA D`ORO.

Pored espresso kapsula MISCELA D`ORO, INTER AQUA D.O.O, u svom asortimanu ima aparate (dispanzere) za vodu koje možete koristiti direktno sa vodovodne mreže ili uz pomoć odgovarajućih standardizovanih balona različitih litraža, kao i transportne kutije raznih namena.

www.interaqua.rs